Σερασίδης Χαράλαμπος MD

Καλώς ήρθατε στο Ορθοπαιδικό Ιατρείο Osteopedia

Επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας

Καλώς ήρθατε στην προσωπική μου ιστοσελίδα

Ο σύγχρονος άνθρωπος είναι όλο και πιο απασχολημένος, ενήμερος και απαιτητικός ως προς τη φροντίδα του σώματος του. Οφείλουμε λοιπόν να παρέχουμε τις καλύτερες συμβουλές και τα πιο σύγχρονα μέσα για την επαναφορά της καλής υγείας του.

Γνωρίζοντας την ακριβή αιτία του ορθοπαιδικού πόνου, τη σταδιοποίηση της ανατομικής βλάβης αλλά και τις προσδοκίες του ασθενή σχεδιάζεται ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας με στόχο την επαναφορά της ποιότητας ζωής και την κινητική του αυτονομία.

Εάν λοιπόν χρειάζεστε μια πλήρη, σύγχρονη και αποτελεσματική θεραπεία μπορούμε να επιλέξουμε μαζί την κατάλληλη θεραπευτική επιλογή, από την συντηρητική έως την χειρουργική και από την κυτταρική έως την ελάχιστα επεμβατική αντιμετώπιση.

Οι υπηρεσίες του ιατρείου

Υπερηχογράφημα μυοσκελετικού
Υπερηχογράφημα μυοσκελετικού

Η υπερηχογραφία είναι μια απλή, ανώδυνη και ασφαλής εξέταση που γίνεται χωρίς τη χρήση ακτινοβολίας ή μαγνητικού πεδίου.

Περισσότερα
Εγχύσεις βλαστοκυττάρων
Εγχύσεις βλαστοκυττάρων

Επούλωση και ανανέωση του χόνδρου με φυσικό τρόπο. Η λήψη των βλαστοκυττάρων γίνεται από το λίπος στη περιοχή της κοιλίας του ασθενούς.

Περισσότερα
Οστεοαρθρίτιδα και ολική αρθροπλαστική
Οστεοαρθρίτιδα και ολική αρθροπλαστική

Η οστεοαρθρίτιδα είναι μια εκφυλιστική πάθηση που προσβάλλει τον αρθρικό χόνδρο και το υποχόνδριο οστό όλων των αρθρώσεων του σώματος.

Περισσότερα

Πρόσφατα άρθρα

Το "σπάσιμο" ή αλλιώς "κρακ" των αρθρώσεων προκαλεί αρθρίτιδα - Ή μήπως όχι;

Δημοσιεύθηκε στις 21/02/2018

Μια από τις συνηθισμένες ερωτήσεις που μου θέτουν όταν μαθαίνουν ότι είμαι Ορθοπαιδικός είναι αν ...

Paging Dr. Google

Δημοσιεύθηκε στις 27/01/2018

Το κάνουμε όλοι. Με το smartphone, το tablett ή τον υπολογιστή μας ψάχνουμε για πληροφορίες στο διαδίκτυο, μεταξύ των ...

Θλάση vs. Διάστρεμμα - Ποια η διαφορά;

Δημοσιεύθηκε στις 13/01/2018

Τα διαστρέμματα και οι θλάσεις είναι συνήθεις τραυματισμοί που ενώ έχουν παρόμοια σημεία και συμπτώματα διαφέρουν στη ...

Επισκεφθείτε το ιατρείο μας για μια ολοκληρωμένη Ορθοπαιδική αξιολογόγιση